Geertje Chermin

OVER GEERTJE

 

 

'Ik heb ervaren dat samen wérken de band versterkt en wil anderen dat ook laten ervaren"

 

Na het huisje & het boompje kwam het beestje: Rafke, een border collie. Aangezien ik me ingelezen had in het ras, wist ik er het een en ander vanaf, dacht ik...

 

Na gehoorzaamheid en andere workshops bleek Rafke een angstig beestje. Hierdoor ben ik workshops en trainingen gaan doen om haar hierin te kunnen ondersteunen.

 

Daarnaast ben ik met haar gaan flyballen in België... Rafke is gek op ballen en energie kwijt kunnen is natuurlijk ook fijn... aangestoken door Rafkes enthousiasme ben ik in België de opleiding tot flyball instructeur gaan volgen en heb hier dan ook mijn instructeursdiploma voor behaald.

 

Wachten tot Rafke aan de beurt was/is echter niets voor mij en Rafke, en mede daardoor bleek Flyball toch geen geschikte sport voor de kleine meid.

Doordat ik tijdens mijn flyball avontuur ook de basiscursus Mantrailen ben gaan volgen, heb ik geleerd dat dit beter bij haar en mij past. Tevens hebben we beide geleerd om op elkaar te vertrouwen, waardoor onze band sterker is geworden en daarbij haar angst minder.

 

Zoals jullie lezen, zullen jullie mij vast & zeker treffen tijdens de mantraillessen...

Geertje Chermin

 

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik een gecertificeerd flyballinstructeur en bij Hond&Vorming assisteer ik bij de mantraillessen.

 

Als hondenschool zijn we actief bezig met het steeds meer kennis vergaren rondom het mantrailen, je raakt er immers nooit in uitgeleerd. Daarom volgen we dan ook veel interne en externe trainingen in het kader van kennisvergroting. Dit doen we bij andere trainers met veel praktijkervaring, die tevens aansluiten bij onze werkwijze.

 

Buiten de hondenschool werk ik als begeleidster in de hulpverlening.

 

geertje@hondenvorming.nl

 

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

 

'Vooral de persoonlijke benadering en het kleinschalige trekt ons enorm.

Ik kom in ieder geval met veel plezier naar de training en mijn vrouwtje ook.'

CONTACT

 

Adres leslokatie: kijk hier,

Telefoon/ what's app:06-18921991

Email: info@hondenvorming.nl

LESDAGEN

 

Dinsdag :gehoorzaamheid & buddytraining

Woensdag, Donderdag, Vrijdag en/of

Weekend (mantrailen)

FOLLOW US

Copyright ©Hondenvorming

 

wil je iets overnemen van onze site?

Vraag het dan eerst, dat voorkomt ergernis