Contact&Routebeschrijving

Waar kun je ons vinden?


Voor de gehoorzaamheidslessen en workshops maken wij gebruik van de lokatie van VDH Bronsheim. Een uitgebreide routebeschrijving kun je hieronder terugvinden en we adviseren je om deze op te volgen als je de 1e keer naar onze lokatie komt.


Onze leslokatie in Brunssum ligt op het randje van de gemeentes Brunssum en Schinveld in een bosrijk wandelgebied.


Als u op uw navigatiesysteem Emmastraat 63, 6451 PL,  in Brunssum (dit is het dichtbijzijnde adres in de buurt,  u moet nog een 200 meter doorrrijden) intoetst komt u aan de achterzijde van de vrije markt in Brunssum uit ( ter oriëntatie: adres vrije markt is Boschstraat 23 in Brunssum).

Dit is een doodlopende straat (Boschstraat) die leidt naar een klein parkeerplaatsje aan uw linkerzijde, en een bord waarop staat vermeld: parkeerplaats Rode Beek. Op uw navigatiesysteem is het hele gebied te vinden onder Emmastraat 63 in Brunssum.

( pakt uw navigatiesysteem dit adres niet, dan moet u Emmastraat 63 in Schinveld intoetsen)

 

Als u aan deze parkeerplaats voorbij rijd kunt u na enkele meters een verharde weg inslaan ( dit is de Emmastraat) en ziet u 2 huizen in een verder bosrijk gebied.

U slaat hier rechtsaf en rijd dan enkele meters over een verhard (bos)pad. Aan uw rechterkant ziet u enkele halfronde hallen tussen de bomen staan waar u nog aan voorbij rijd. ( dit zijn de carnavalshallen van Brunssum)  Aan uw linkerkant ziet u enkele paardenweien.

 

Na deze hallen ziet u aan uw rechterkant een terrein dat u op kunt rijden. Dit is onze leslokatie.

Onze lokatie heeft helaas geen huisnummer, maar er hangen verschillende bordjes aan bomen waar op staat vermeld dat u Kringgroep Bronsheim nadert ( wij maken gebruik van hun lokatie)

 

U kunt ons terrein oprijden en uw auto aan de lokatie parkeren.

 

let op: sommige navigatiesystemen leiden u direct naar het verharde bospad van de Emmastraat zelf, waardoor u door het bos moet rijden!

Het is handiger om op uw navigatiesysteem in te toesten dat u via de Boschstraat rijdt.

Indien u toch via het bospad komt en u ziet 2 huizen aan uw linkerkant, dan moet u daar nog enkele 10-tallen meters doorrijden en dan ziet u aan uw rechterkant de oprit naar onze leslokatie.


 Leslokatie, zie beschrijving hierboven +31 6 23149791

Bericht aan Hond&Vorming

 
 
 
 

HOND&VORMING


Hondenschool Hond&Vorming is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 

81335563

Vestigingsadres:

Drievogelstraat 71

6466GJ Kerkrade


OPENINGSTIJDEN


Wij zijn het gehele jaar geopend voor verschillende cursussen en trainingen


Dinsdag & Donderdag: leslokatie Schinveld