Contact & Routebeschrijving


HOE BEREIK JE ONS?


Adres leslokatie:

Voor de gehoorzaamheidslessen en workshops maken wij gebruik van de lokatie van VDH Bronsheim. Een uitgebreide routebeschrijving kunt u hieronder terugvinden.


Email:

info@hondenvorming.nl


Telefoon/ what's app:

06-18921991


Postadres:

Hazenkampstraat 59, 6445 BK in Brunssum

(let op: dit is niet het adres van de leslokatie, dat staat hieronder vermeld!)


Als u nooit eerder op onze lokatie bent geweest is het belangrijk de routebeschrijving goed door te nemen, omdat de lokatie aan een bospad ligt.

Onze leslokatie in Brunssum ligt op het randje van de gemeentes Brunssum en Schinveld in een bosrijk wandelgebied.


Als u op uw navigatiesysteem Emmastraat 63, 6451 PL,  in Brunssum intoetst komt u aan de achterzijde van de vrije markt in Brunssum uit ( adres vrije markt is Boschstraat 23 in Brunssum).

Dit is een doodlopende straat (Boschstraat) die leidt naar een klein parkeerplaatsje aan uw linkerzijde, en een bord waarop staat vermeld: parkeerplaats Rode Beek. Op uw navigatiesysteem is het hele gebied te vinden onder Emmastraat 62 in Brunssum. ( pakt uw navigatiesysteem dit adres niet, dan moet u Emmastraat 63 in Schinveld intoetsen)

 

Als u aan deze parkeerplaats voorbij rijd kunt u na enkele meters een verharde weg inslaan ( dit is de Emmastraat) en ziet u 2 huizen in een verder bosrijk gebied.

U slaat hier rechtsaf en rijd dan enkele meters over een verhard (bos)pad. Aan uw rechterkant ziet u enkele halfronde hallen tussen de bomen staan waar u nog aan voorbij rijd. ( dit zijn de carnavalshallen van Brunssum)  Aan uw linkerkant ziet u enkele paardenweien.

 

Na deze hallen ziet u aan uw rechterkant een terrein dat u op kunt rijden. Dit is onze leslokatie.

Onze lokatie heeft helaas geen huisnummer, maar er hangen verschillende bordjes aan bomen waar op staat vermeld dat u Kringgroep Bronsheim nadert ( wij maken gebruik van hun lokatie)

 

U kunt ons terrein oprijden en uw auto aan de lokatie parkeren.

 

let op: sommige navigatiesystemen leiden u direct naar het verharde bospad van de Emmastraat zelf, waardoor u door het bos moet rijden!

Het is handiger om op uw navigatiesysteem in te toesten dat u via de Boschstraat rijdt. Indien u toch via het bospad komt en u ziet 2 huizen aan uw linkerkant, dan moet u daar nog enkele 10-tallen meters doorrijden en dan ziet u aan uw rechterkant de oprit naar onze leslokatie.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN


'Vooral de persoonlijke benadering en het kleinschalige trekt ons enorm.

Ik kom in ieder geval met veel plezier naar de training en mijn vrouwtje ook.'

CONTACT


Adres leslokatie: kijk hier,

Telefoon/ what's app:06-18921991

Email: info@hondenvorming.nl

LESDAGEN


Dinsdag :gehoorzaamheid & buddytraining & rally-o & cirkeltraining

Woensdag, Donderdag, Vrijdag en/of

Weekend (mantrailen)

FOLLOW US

Copyright ©Hondenvorming


wil je iets overnemen van onze site?

Vraag het dan eerst, dat voorkomt ergernis