Contact & Routebeschrijving

Waar kun je ons vinden?


Voor de gehoorzaamheidslessen en workshops maken wij gebruik van de lokatie van VDH Bronsheim. Een uitgebreide routebeschrijving kun je hieronder terugvinden en we adviseren je om deze op te volgen als je de 1e keer naar onze lokatie komt.


Onze leslokatie in Brunssum ligt op het randje van de gemeentes Brunssum en Schinveld in een bosrijk wandelgebied.

De locatie zelf heeft geen adres. De locatie ligt aan de Emmastraat. Het dichtbijzijnste adres dat u kunt gebruiken is  Emmastraat 63, 6451 PL,  in Brunssum (schinveld).

Het beste is om via de Boschstraat naar de Emmastraat te rijden. U rijdt langs het magazijn van de Mosa en rijdt daarna  de Emmastraat op. Hier staat een bordje verboden voor gemotoriseerd verkeer, uitgezonderd bestemmingsverkeer. Tevens staat ook een bordje van de VDH Bronsheim.

Als u voor de emmastraat 63 staat gaat u nog rechtsaf, en rijdt zo'n 200 meter door op een onverhard pad. Ook daar staat dan een bordje met VDH Bronsheim. Rechts is een dan poort die u doorrijdt, dit is de leslocatie, u kunt hier parkeren.let op: sommige navigatiesystemen leiden u direct naar het verharde bospad van de Emmastraat zelf, waardoor u een heel eind door het bos moet rijden!

Het is handiger om op uw navigatiesysteem in te toesten dat u via de Boschstraat rijdt.

Indien u toch via het bospad komt en u ziet 2 huizen aan uw linkerkant (Emmastraat 63), dan moet u daar zo'n 200 meter doorrijden  en dan ziet u aan uw rechterkant de oprit naar onze leslokatie.
 Leslokatie, zie beschrijving hierboven +31 6 23149791

Bericht aan Hond&Vorming

Let op, helaas belanden onze mails aan u soms in uw spam of ongewenste e-mail box, check deze daarom ook even