Thèrese van der Meer
Over Thèrese


'Ik heb een passie voor honden, in alle soorten en maten!


Thèrese is een enorme natuurliefhebber en trekt er dan ook graag op uit. Fietsen, hardlopen maar niets is mooier dan met de honden op pad te gaan, als de honden genieten, geniet Thèrese ook.


Sinds een aantal jaren woont Thèrese in Limburg met haar vriend, 2 Siberische husky’s een reutje genaamd Floki en een teefje genaamd Fjelle, en een Tsjechoslowaakse Wolfhond kruising (Nela).


Verder heeft Thèrese nog twee katers, Fitz & Pim en twee konijnen herplaatsertjes Jubblies & Percival.


In 2018 is Thèrese ons team komen versterken en daar zijn we reuze blij mee. Met Thèrese hebben een we een passievolle, enhousiaste instructeur aan ons team toegevoegd die haar cursisten weet te boeien.

Niet alleen is ze instructeur, Thèrese is ook gedragstherapeut in opleiding en bezig met de afrondende fase.
Duizendpoot...


Thèrese werkt niet alleen bij ons, maar heeft zelf ook een hondenschool Animale.


Daar verzorgt zij verschillende cursussen op hun leslokatie in Swier.


Thèrese is te bereiken via therese@hondenvorming.nlEen vat aan kennisThèrese heeft haar opleiding tot instructeur gedaan bij HARC en volgt met enige regelmaat interne en externe trainingen.


Op ons lesveld geeft Thèrese les aan de pups en pubers, en draait zelf als cursist mee bij onze mantrailgroepen met haar hondje Nela.


Tevens is Thèrese ook als gedragstherapeut (in opleiding) inzetbaar in onze hondenschool en werkt zij als instructeur bij mensen die ons inhuren om hen als buddyteam te trainen.