Cindy Vranken-De Vries
Over Cindy


Samen plezier hebben, daar gaat het om!En dat lukt wel met Cindy! Als Cindy in de buurt is hoor je altijd wel een schaterlach voorbij komen, de vrolijkheid spettert er af.


Al van jongs af aan is ze omringt door honden. Haar vader is altijd bezig geweest met gehoorzaamheid, en ook Cindy heb al heel wat trainingen met haat honden gevolgd.


Ook volgt ze regelmatig workshops en seminars en is ze actief in de hondensport.

Bij Hond&Vorming is Cindy terug te vinden als mantrailinstructeur en stuurt in die hoedanigheid onze strippenkaartrainingen aan op de woensdagavond.AANBOD


Mantrailen is teamworkNiet alleen geeft Cindy les aan onze mantrailers, zelf is ze ook een actief mantrailer, samen met haar hond Major.


Major is een Texas Heeler die vanaf zijn 10e week al bezig is met speuren.


Cindy was zó enthousiast over deze vorm van sportieve activiteit dat ze zich er steeds meer in is gaan verdiepen en diverse interne en externe trainingen en (bij)scholingen heeft gevolgd.
Niet alleen mantrailjuf...


Cindy heeft tevens, samen met haar man, een dogfrisbee hondenschool en is zelf ook actief bezig met dogfrisbee. Samen met Major is Cindy bij de nodige wedstrijden te vinden. Soms als speler op het veld, en soms om haar man en hun team aan te moedigen.


Hun dogfrisbee hondenscool is te vinden in Echt, en is genaamd

Dogtivity. Wil je goed en verantwoord frisbee spelen, dan adviseren we je om met hen contact op te nemen!Daarbij helpt ze regelmatig bij onze workshops en lezingen.


Cindy is te bereiken via cindy@hondenvorming.nl


Copyright©Hondenvorming.

wil je iets overnemen van onze site?

Vraag het dan eerst, dat voorkomt ergernis

HOND&VORMING


Hondenschool en Gedragscentrum Hond&Vorming is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55342973 en heeft een lokatie Schinveld.


Onze algemene voorwaarden en afspraken zijn op al onze lokaties (ook externe lokaties, bijvoorbeeld tijden het mantrailen) van toepassing.

CONTACT GEGEVENS

Emmastraat Schinveld (leslokatie)

Hazenkampstraat 59

6445 BK Brunssum (postadres)

(+31) - 618921991

OPENINGSTIJDEN


Wij zijn het gehele jaar geopend voor verschillende cursussen en trainingen


Dinsdag & Vrijdag: leslokatie Schinveld

Andere dagen: verschillend elokaties en tijdstippen (mantrailen)

Dinsdag en vrijdag: 11:00 -16:00 mogelijkheid privéles of gedragsconsult