Jessica Schoonbrood-Dekker
Over Jessica


'Groot van stuk en groots van hart, dat is mijn Wodan


Jessica is opgegroeid tussen verschillende soorten dieren.

Sinds ze klein was heeft ze thuis altijd een Duitse Dog gehad, en toen Jessica op zichzelf ging wonen kon ze en kwam er al snel een eigen Duitse Dog, genaamd Wodan.


Jessica woont samen met haar man en gekke, grote reus Wodan in een boerderijwoning met nog 3 poezen, een konijn, 6 kippen, een haan en 3 schapen.
AANBOD


Óok reuzen kunnen speuren!Nadat Wodan en Jessica een workshop mantrailen hadden gevolgd bij Hond en Vorming, zijn zee begonnen aan de basiscursus.

Na deze succesvol te hebben afgesloten zijn ze begonnen aan de strippenkaart, waar ze nog steeds met veel plezier aan deelnemen.


Wodan (en Jessica ook!) heeft hier zo veel plezier aan en is dan ook voldaan na een les speuren.

Mantrailen is een mooie combinatie van denken en beweging voor zowel de hond als de begeleider. Je bent samen echt bezig als een team.De creatieveling...


Jessica is afgestudeerd Docent Beeldende Kunst en Vormgeving en is in het dagelijks leven fulltime werkzaam als activiteiten begeleider en dagbestedingscoach bij zorgboerderij ’t Puther Höfke.


Het les willen geven heeft haar echter niet losgelaten en Jessica heeft de mogelijkheid gekregen om intern opgeleid te worden bij Hond en Vorming voor mantrail instructeur.


Door Jessica aan ons team toe te voegen hebben we een dosis creativeit in huis gehaald!Jessica is te bereiken via jessica@hondenvorming.nl


Copyright©Hondenvorming.

wil je iets overnemen van onze site?

Vraag het dan eerst, dat voorkomt ergernis

HOND&VORMING


Hondenschool en Gedragscentrum Hond&Vorming is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55342973 en heeft een lokatie Schinveld.


Onze algemene voorwaarden en afspraken zijn op al onze lokaties (ook externe lokaties, bijvoorbeeld tijden het mantrailen) van toepassing.

CONTACT GEGEVENS

Emmastraat Schinveld (leslokatie)

Hazenkampstraat 59

6445 BK Brunssum (postadres)

(+31) - 618921991

OPENINGSTIJDEN


Wij zijn het gehele jaar geopend voor verschillende cursussen en trainingen


Dinsdag & Vrijdag: leslokatie Schinveld

Andere dagen: verschillend elokaties en tijdstippen (mantrailen)

Dinsdag en vrijdag: 11:00 -16:00 mogelijkheid privéles of gedragsconsult