Judith Eberson

OVER JUDITH'Ik wil mensen bewust maken van de relatie die ze met hun hond aangaan en laten ervaren hoe waardevol die relatie kan zijn.'


Al heel mijn leven word ik omringd door honden en vanaf het moment dat ik op mezelf ging wonen heb ik ook altijd eigen honden gehad. Verschillende rassen en groottes zijn voorbijgekomen, meestal meer dan 1 hond.

Jarenlang heb ik Dalmatiërs gehad, meestal gecombineerd met een herplaatser, en momenteel heb ik 2 Australian Shepherds, 1 Cattledog en 1 Texas Heeler en een Dalmatiër.


Met al mijn honden wordt gewerkt.


Met 3 van mijn honden ben ik als hulpverlener werkzaam in de (jeugd)hulpverlening en als coach bij angst voor honden.

Daarnaast wordt er met 2 honden aan mantrailing gedaan en met 2 van mijn honden aan detectie.
Judith Eberson


In 2012 ben ik als Kynologisch Gedragstherapeut afgestudeerd aan de Martin Gaus Academy, nadat ik al jaren werkzaam was als instructeur en hiervoor interne en externe trainingen had gevolgd. o.a. bij de Martin Gaus Academy.


De behoefte om méér te weten is er altijd geweest en ik volg dan ook zeer regelmatig lezingen, seminars en trainingen binnen mijn vakgebied.


De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het neuswerk en ben zelf een actief mantrailer geworden. Vanuit die passie ben ik dan ook een opleiding in deze tak van sport gaan doen en ben ik sinds een aantal jaren een IMAS-gecertificeerd mantrailinstructeur.

Buiten mijn hondenschool heb ik nog een hondenbaan, als jeugdhulpverlener werk ik met 3 van mijn honden bij jongeren die allerhande hulpvragen hebben in hun ontwikkelingsproces.

Omdat ik niet alleen hulpverlener maar ook kynologisch gedragstherapeut/instructeur ben, ben ik al heel wat jaren actief in het trainen van buddyhonden voor mensen met o.a. een ASS-diagnose. Ook begeleid ik andere hulpverleners die hun hond inzetten bij AAT-werkzaamheden.


Ook als hulpverlener heb ik altijd de behoefte gehad om méér te weten, en heb dan ook een aantal opleidingen en bijscholingen gevolgd, zoals de opleiding tot maatschappelijk werker, speltherapeute, autisme expert en coach met een specialisatie in "coachen bij angsten".


Binnen de hondenschool houd ik me voornamelijk bezig met het neuswerk, de gehoorzaamheid (gevorderden) en rally-o.


info@hondenvorming.nl

Mijn honden zijn voor mij méér dan viervoetig gezelschap; ze zijn mijn collega's, gezinsleden en maatjes waarmee ik in mijn vrije tijd actief bezig kan zijn.


WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN


'Vooral de persoonlijke benadering en het kleinschalige trekt ons enorm.

Ik kom in ieder geval met veel plezier naar de training en mijn vrouwtje ook.'

CONTACT


Adres leslokatie: kijk hier,

Telefoon/ what's app:06-18921991

Email: info@hondenvorming.nl

LESDAGEN


Dinsdag :gehoorzaamheid & buddytraining & rally-o & cirkeltraining

Woensdag, Donderdag, Vrijdag en/of

Weekend (mantrailen)

FOLLOW US

Copyright ©Hondenvorming


wil je iets overnemen van onze site?

Vraag het dan eerst, dat voorkomt ergernis